maandag 3 juli 2017

Beste hoverboard 2018 vind je bij reviewbeest.nl

De beste hoverboard voor uw behoeften kan vrij moeilijk te vinden tegenwoordig. U factoren zoals de prijs, functies en veiligheid.Best Hoverboard te koop

gelukkig hebben wij geprobeerd en bekeken alle van de nieuwste generatie self balancing scooters zodat wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste hoverboard voor jou!

In dit artikel zullen we ingaan op de basisprincipes van wat hoverboards, die kaarten zijn beter bij welke taken en wat je moet uitkijken bij het kopen.

Ja, let's go..

Voordat we beginnen, als je niet al weet, hoverboards heten self balancing scooters. De meeste mensen roepen hoverboards omdat tja, het is gewoon makkelijker. Anderen zijn bekend met  hoverboards door andere namen nog, zoals smart balance wiel of hoverboard segway. In dit artikel zullen we even stilstaan bij deze als hoverboards.WAT IS EEN HOVERBOARD?

Een Hoverboard is een tweewielige gadget die hanteert intern gyroscopen om de gebruiker in een bepaalde richting. Het enige wat je hoeft te doen is te arm in de richting waarin u wilt gaan en de elektromotoren bedienen en brengt u erheen. Voor meer info over hoe een hoverboard werkt, bekijk onze diepgaande artikel.

Zijn hoverboards nu veilig?

De batterij laadt uw telefoon (of een van uw gadgets) is waarschijnlijk een lithium-ion batterij. Li-Ion, met zijn ongelooflijke energiedichtheid is de de facto standaard voor elke applicatie die gebruikmaakt van batterijen. De vangst: Li-Ion is inherent onstabiel.

Ja, waarom hoverboards ontbranden? We hebben een heel artikel erover maar, kortom, als gevolg van slechte fabricage, lage kwaliteit componenten en vooral de aard van hoverboards.

Waarom is dit een big deal?

U ziet, hoverboards zijn apparaten en ze zullen worden blootgesteld aan veel trillingen en schokken dan, zeg, uw telefoon. Dit zal onvermijdelijk de mogelijke defecten van de batterij en verhogen het risico van brand door ten minste een orde van grootte.

Nieuws Verkooppunten liep met de verhalen van hoverboard bosbranden en meest belangrijke kleinhandelaren stopte met de verkoop van de gadget.

Hoverboard bedrijven gehaast om een veiligere hoverboard dat zou pas inspectie en creëerden ze prototypes in recordtijd.Beste Hoverboard for sale - Hoverboard UL Certificering

Underwriters' Laboratories is een organisatie die zich inzet voor het testen van elektrische apparatuur. Ze renden tests op hoverboards, om te peilen of de kwaliteit van de componenten, de fabricage en de veerkracht van de hoverboards zelfs indien onjuist gebruikt. Dit omvat de hoverboards trillingen, druppels, motor overbelasting, water belichting, hoge en lage temperaturen en uiteenlopende soorten fysieke belasting.

Hier is de deal.

De UL-norm 2272 is de één regulatieve hoverboards. Elke hoverboard dat er rechtmatig UL 2272 certificering is volledig veilig. Dus hier alleen maar aanraden hoverboards die UL2272 gecertificeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten