dinsdag 4 juli 2017

Hoe werken hoverboards nu eigenlijk?

Veel van jullie hebben ons gevraagd deze vraag, hier zijn we dan met een uitgebreide uitleg.

Hoe werkt een hoverboard?

Laten we eens kijken naar wat er onder de motorkap van een hoverboard.

Guts animatie:


Een hoverboard vindt u de volgende hoofdonderdelen:

een stalen frame met een centraal draaipunt
een logisch bord
twee gyroscopen
twee infraroodsensors
twee elektromotoren (gesitueerd binnenin de wielen)
twee neigcilinders snelheidssensoren (gesitueerd binnenin de wielen)
laadaansluiting
voedingsschakelaar
een batterij
LED verlichting
drukmeters
een plastic schaal,
laten we even kijken hoe de onderdelen goed.

Hoe werkt een self balancing bestuur te verplaatsen?

De wielsensor

Hoverboard wiel met sensor voor de wielen van de hoverboard huis de elektromotoren zelf. Ze bevatten tevens een kantel- en toerentalsensor. Deze functie detecteert de rpm-waarde (rotaties per minuut) van de wielen afzonderlijk, en stuurt deze naar de gyroscoop en snelheidsregeling boards, die zich in de hoofdtekst, direct naast de wielen.

Gyroscoop / SNELHEIDSREGELING BOARDS

de gyroscoop en snelheidsregeling boards ontvangen de rpms en informatie van de sensor in het wiel, en zij op hun beurt opsturen naar de main logic board.

Tijdens het kalibreren van uw kaart, de gyroscopen zijn eigenlijk "gezet", zoals in je vertelde de gyroscoop, "dit is plat, dus wanneer de hoverboard kantelbare op 0". Om uit te zoeken hoe kalibreer uw bord met je scooter's remote, lees onze gids.

Self Balancing Scooter onderdelen is de belangrijkste logicakaart, de logicakaart is het "brein" van je hoverboard, en het is de plek waar de processor berekent in real-time de status van de kaart, de snelheid waarmee je reist, en de relatieve snelheid en kanteling van de afzonderlijke wielen (bijvoorbeeld omdat wanneer u de twee wielen hebben tegenoverliggende kantelt en dus tegengesteld rpms en beweging). [Opmerking: niet alle hoverboards gebruik blauw TaoTao logic boards, check out ons artikel over de beste Hoverboards hier]

Daarnaast regelt het energiebeheer van het bestuur, en of u nu in de "beginner" (aldus een beperking van de maximale snelheid van de kaart) of als de scooter is "vergrendeld".

De batterij:

De batterij is wat houdt je board gaan. Er zijn verschillende verpakkingen, maar de meesten van hen zijn 36V 4400mAH batterijen. Soms zijn de producenten in staat om een hoverboard goedkoop via kleinere capaciteit batterijen.

Hoe werkt een hoverboard detecteert uw beweging?

Dit is misschien de meest slimme deel van het bord: de drukmeters zitten op twee schakelaars.

Hoverboard-koppelingsdrukschakelaars

wanneer u naar voren leunen, de voorste schakelaar omlaag wordt geduwd, en een beetje plastic "muur" dia's tussen een infrarood-LED en een infraroodsensor.

Hoverboard Infraroodsensor:


zolang de sensor detecteert het licht, de logicakaart zal "zeggen" de motoren nog. Maar wanneer het licht wordt onderbroken (vanwege de schakelaar wordt ingedrukt door uw gewicht), de raad van bestuur vertelt de motor draaien in een bepaalde richting.

Dus bijvoorbeeld als je linksaf, uw mond activeert de voorste rechter schakelaar, waardoor de juiste wielspin vooruit, terwijl uw linkervoet activeert de achterkant linker schakelaar, waardoor het linkerwiel spin achterwaarts. Het is erg knap.

Hoe werkt een self balancing scooter.. Evenwicht?

De kantelsensoren in de wielen vertel de gyroscopen hoe ver vooruit je leunt. De gyroscopen deze informatie doorgeven aan de hoofdprintplaat.

Hoe meer je voorovergebogen, hoe sneller de logicakaart vertelt de motoren te draaien, om een soort "catch up" met je zwaartepunt. Het is deze eenvoudige (maar heel slim) mechanisme waarmee u de snelheid van de scooter met uw gewicht.

Nu u weet hoe ze werken, waarom ga je dan niet naar onze beste Hoverboard gids voor de beste self balancing scooters op de markt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten